вторник, 29 ноября 2011 г.

Результати тренінгу з локального фандрейзингу




Завершився тренінг з Локального фандрейзингу, що проходив у Києві 12-13 листопада 2011року на базі університету "КРОК".


16 учасників з 4 міст України впродовж двох днів протягом десяти робочих годин у вихідні дні опановували мистецтво фандрейзингу під керівництвом "маестро фандрейзингу" - Краплича Руслана.

Учасники отримали практичний досвід написання листа, мети, проекту. 6 представників організацій отримали індивідуальне консультування з написання листів.    
                            
Тепер вони точно знають, як забезпечити фінансову життєздатність організації та як провести фандрейзингову кампанію.


Найкориснішими учасники визнали наступні теми: спонсорський пакет, написання проектів, листів, залучення ресурсів для організації тощо.

Кожен з учасників отримав роздаткові матеріали та сертифікат.

Залучити фінансування, вдосконалиити фандрейзингову систему в організації, провести кампанії під певні проекти - ось неповний перелік того, що планують зробити учасники після тренінгу. І все це завдяки тому, що вони отримали певний "поштовх", імпульс, стали проактивними, що, як відомо, є осоновую успішних змін як всередині людини, так і зовні.

Хочеться подякувати організаторам Школи Фандрейзингу, а саме Фундації ім. князів-благодійників Острозьких та Київській Бізнес-школі "Вектор".
Також дякуємо за співпрацю університету "КРОК".

Надалі "Школа Фандрейзингу" продовжить навчальний процес у серії майстер-класів зі стратегічного планування, переговорів у фандрейзингу тощо.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі в проекті в якості учасників та співорганізаторів.
Станьте проактивною частиною України, що змінює світ навколо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий